MELONTA AURAJOELLA


Melontaretki Aurajoella on aina elämys, suuntautuu matka sitten Turun sydämeen tai joen yläjuoksun pikkukoskille. Joki tarjoaa uudesta näkökulmasta liikunnan iloa, kauniita maisemia, kulttuuria ja mukavia yllätyksiä! Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla voit vuokrata edullisesti kanootin ja lähteä tutustumaan Aurajoen kulttuurimaisemaan joelta käsin. Opastuskeskus on avoinna kesäaikana tiistaista sunnuntaihin klo 10-18. Ryhmät voivat varata kanootteja myös toukokuussa ja syyskuussa tilauksesta.

KANOOTTIRETKET KOULUILLE

Yläkoulu- ja lukioluokat voivat varata jo toukokuussa kanoottiretken Aurajoen opastuskeskuksesta oppituntien puitteissa. Aurajokisäätiön toimialueen kouluille osallistumismaksu on 3 e/hlö, muille kouluille 6 e/hlö. Maksu sisältää kanootit varusteineen, ei opastusta. Tiedustelut ja varaukset: Aurajokisäätiö/ puh 040-5537409.
Aurajokisäätiön/Aurajoen opastuskeskuksen yhteystiedot


MELONTARETKET JA TAPAHTUMAT 2014

KEVÄTMELONTA lauantaina 24.5.2014 klo 9.30-14
Koko perheen retki Halistenkoskelta Turun keskustaan ja takaisin.

AURAJOKIMELONTA viikonloppuna 5-6.7.2014
Retkimelonta Pöytyältä Turkuun harrastajille.

YÖMELONTA lauantaina 30.8.2014 klo 19.30-24.00
Tunnelmallinen alkuyön melontaretki valaistuin kanootein Halistenkoskelta Liedon Vanhalinnaan ja takaisin. Vanhalinnassa samaan aikaan Muinaistulien yön tapahtuma.

Tiedustelut info (at) aurajoki.net
 
Aurajoen melontakartta
Retkelle Aurajokilaaksoon

Kanoottivuokrat 2014
Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla on vuokrattavana kanootteja opastuskeskuksen aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Esimerkki hinnoista: kahden hengen avokanootit (inkkarikanootit):
- 1 h 16 euroa/kanootti
- 2 h 19 euroa/kanootti
- 3 h 22 euroa/kanootti
- 4 h 25 euroa/kanootti
- 5 h 28 euroa/kanootti
- koko päivä (aukioloaikojen puitteissa) 30 euroa/kanootti
- aukioloaikojen ulkopuolella päivystyshinta 30 euroa/alkava tunti

Kanoottivuokraan sisältyy melontaliivit ja alkeisohjaus rannalla. Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille alennuksia. Aurajokivarren koululaisille melonta kouluopetukseen kuuluvilla retkillä 3 euroa/oppilas.

Opastuskeskuksessa on vuokrattavana myös sotuvene ja kajakkeja harrastajakäyttöön. Kajakkimelonnan kursseja ja vuokrakajakkeja voi tiedustella myös Saaristomeren Melojat ry:ltä.

Hae

Virtuaaliretki Aurajoelle

Lataa Aurajoki-taustakuva

NYT:

Neuvontaa maatalouden vesiensuojelussa

Aurajoki-ohjelmatyö

Aurajoen kalastussäännöt