MELONTA AURAJOELLA 2014


Melontaretki Aurajoella on aina elämys, suuntautuu matka sitten Turun sydämeen tai joen yläjuoksun pikkukoskille. Joki tarjoaa uudesta näkökulmasta liikunnan iloa, kauniita maisemia, kulttuuria ja mukavia yllätyksiä! Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla voit vuokrata edullisesti kanootin ja lähteä tutustumaan Aurajoen kulttuurimaisemaan joelta käsin. Opastuskeskus on avoinna kesäaikana 1.6.-31.8.2014 tiistaista sunnuntaihin klo 10-18. (Juhannuksena suljettu). Ryhmät voivat varata kanootteja myös toukokuussa ja syyskuussa tilauksesta. Aurajokisäätiö järjestää kesän mittaan myös inkkarimelonnan kursseja ja kanoottiretkiä.
Huom! Opastuskeskuksessa käy maksuvälineenä käteinen sekä Smartum- liikunta- ja kulttuurisetelit.


MELONTARETKET JA -KURSSIT 2014

AURAJOKIMELONTA viikonloppuna 5-6.7.2014
Retkimelonta Pöytyältä Turkuun harrastajille. Lue lisää!

YÖMELONTA lauantaina 30.8.2014 klo 19.30-24.00
Tunnelmallinen alkuyön melontaretki valaistuin kanootein Halistenkoskelta Liedon Vanhalinnaan ja takaisin. Vanhalinnassa samaan aikaan Muinaistulien yön tapahtuma.

Tiedustelut info (at) aurajoki.net
 
Aurajoen melontakartta
Retkelle Aurajokilaaksoon

Kanoottivuokrat 2014
Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla on vuokrattavana kanootteja opastuskeskuksen aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Esimerkki hinnoista: kahden hengen avokanootit (inkkarikanootit) per alkava tunti:
- 1 h 16 euroa/kanootti
- 2 h 19 euroa/kanootti
- 3 h 22 euroa/kanootti
- 4 h 25 euroa/kanootti
- 5 h 28 euroa/kanootti
- koko päivä (aukioloaikojen puitteissa) 30 euroa/kanootti
- aukioloaikojen ulkopuolella päivystyshinta 30 euroa/alkava tunti (sovittava erikseen)

Kanoottivuokraan sisältyy melontaliivit ja alkeisohjaus rannalla. Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille n.20 % alennus maksuista. Aurajokivarren yläasteiden ja lukioiden koululaisille melonta oppitunteihin kuuluvilla retkillä 3 euroa/oppilas. Pidemmät retket voidaan sopia erikseen.

Opastuskeskuksessa on vuokrattavana myös sotuvene ja kajakkeja harrastajakäyttöön. Kajakkimelonnan kursseja ja vuokrakajakkeja voi tiedustella myös Saaristomeren Melojat ry:ltä.

Hae

Virtuaaliretki Aurajoelle

Lataa Aurajoki-taustakuva

NYT:

Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo siirtyy talvikauteen

Halisten kulttuurireitti

Aurajoki-ohjelmatyö

Aurajoen kalastussäännöt