MELONTA AURAJOELLA 2015


Melontaretki Aurajoella on aina elämys, suuntautuu matka sitten Turun sydämeen tai joen yläjuoksun pikkukoskille. Joki tarjoaa uudesta näkökulmasta liikunnan iloa, kauniita maisemia, kulttuuria ja mukavia yllätyksiä! Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla voit vuokrata edullisesti kanootin ja lähteä tutustumaan Aurajoen kulttuurimaisemaan joelta käsin. Opastuskeskus on avoinna kesäaikana tiistaista sunnuntaihin klo 10-18. Ryhmät voivat varata kanootteja myös toukokuussa ja syyskuussa tilauksesta. Kesän aikana järjestetään retkien lisäksi todennäköisesti myös inkkarimelonnan kursseja, ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.


MELONTARETKET JA TAPAHTUMAT 2015

LUONTOMELONTA lauantaina 13.6.2015 klo 9.30-15
Opastettu luontoretki kanootein Halistenkoskelta Liedon Vääntelänkoskelle ja takaisin.

ILTAMELONTA torstaina 9.7.2015 klo 15.30-19
Keskikesän retki Halistenkoskelta Liedon Vanhalinnaan ja takaisin.

MELONTAKURSSI keskiviikkona 15.7.2015 klo 15-18
Tervetuloa opettelemaan uusi harrastus tai päivittämään taidot ammattilaisen opastuksella! Lisää tietoa tapahtumasivulta.

MELONTAKURSSI keskiviikkona 29.7.2015 klo 15-18
Tervetuloa opettelemaan uusi harrastus tai päivittämään taidot ammattilaisen opastuksella! Lisää tietoa tapahtumasivulta.

YÖMELONTA lauantaina 29.8.2015 klo 19.00-24.00
Tunnelmallinen alkuyön melontaretki valaistuin kanootein Halistenkoskelta Liedon Vanhalinnaan ja takaisin. Vanhalinnassa samaan aikaan Muinaistulien yön tapahtuma.

Tiedustelut info(at)aurajoki.net

AURAJOKI-FESTARIT sunnuntaina 20.9.2015 klo 12.00 - 15.00
Vielä syksyn alkaessa on mahdollisuus kokeilla melontaa Turun päivänä 20.9.2015 Aurajokisäätiö järjestää tuolloin yhteistyökumppaneineen koko perheen Aurajoki-festarit Halistenkoskella ja Myllärintalolla, jossa muun ohjelman ohessa myös mahdollisuus kokeilla kanootteja oppaan neuvomana.

 
Aurajoen melontakartta
Retkelle Aurajokilaaksoon

Kanoottivuokrat 2015
Hinnasto (pdf)

Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla on vuokrattavana kanootteja opastuskeskuksen aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Esimerkki hinnoista: kahden hengen avokanootit (inkkarikanootit):
- 1 h 17 euroa/kanootti
- 2 h 20 euroa/kanootti
- 3 h 23 euroa/kanootti
- 4 h 26 euroa/kanootti
- 5 h 29 euroa/kanootti
- koko päivä (aukioloaikojen puitteissa) 32 euroa/kanootti
- opastuskeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella peritään kanoottivuokrien lisäksi päivystyshinta 30 euroa/alkava tunti

Kanoottivuokraan sisältyy melontaliivit ja alkeisohjaus rannalla. Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille alennuksia. Huomioittehan, että meillä käy maksuvälineenä vain käteinen, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Tyky-Kuntosetelit. Aurajokivarren koululaisille melonta kouluopetukseen kuuluvilla retkillä 3 euroa/oppilas.

Opastuskeskuksessa on vuokrattavana myös soutuvene ja kajakkeja harrastajakäyttöön. Kajakkimelonnan kursseja ja vuokrakajakkeja voi tiedustella myös Saaristomeren Melojat ry:ltä.


KANOOTTIRETKET KOULUILLE

Yläkoulu- ja lukioluokat voivat varata jo toukokuussa kanoottiretken Aurajoen opastuskeskuksesta oppituntien puitteissa. Aurajokisäätiön toimialueen kouluille osallistumismaksu on 3 e/hlö, muille kouluille 6 e/hlö. Maksu sisältää kanootit varusteineen, ei opastusta. Pidempien ja/tai opastettujen koululaisretkien osallistumismaksut sovitaan erikseen. Tiedustelut ja varaukset: Aurajokisäätiö/ puh 040-5537409.
Aurajokisäätiön/Aurajoen opastuskeskuksen yhteystiedot

Hae

Lataa Aurajoki-taustakuva

NYT:

VEERA - uutta vesiensuojelutyötä Aurajoella

Opastuskeskuksen näyttelyt

Yömelontaretki Aurajoella to 29.8.2015

Aurajoen kalastussäännöt