MELONTA AURAJOELLA 2015


Melontaretki Aurajoella on aina elämys, suuntautuu matka sitten Turun sydämeen tai joen yläjuoksun pikkukoskille. Joki tarjoaa uudesta näkökulmasta liikunnan iloa, kauniita maisemia, kulttuuria ja mukavia yllätyksiä! Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla voit vuokrata edullisesti kanootin ja lähteä tutustumaan Aurajoen kulttuurimaisemaan joelta käsin. Opastuskeskus on avoinna kesäaikana tiistaista sunnuntaihin klo 10-18. Ryhmät voivat varata kanootteja myös toukokuussa ja syyskuussa tilauksesta. Kesän aikana järjestetään retkien lisäksi myös inkkarimelonnan kursseja, ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

KANOOTTIRETKET KOULUILLE

Yläkoulu- ja lukioluokat voivat varata jo toukokuussa kanoottiretken Aurajoen opastuskeskuksesta oppituntien puitteissa. Aurajokisäätiön toimialueen kouluille osallistumismaksu on 3 e/hlö, muille kouluille 6 e/hlö. Maksu sisältää kanootit varusteineen, ei opastusta. Pidempien ja/tai opastettujen koululaisretkien osallistumismaksut sovitaan erikseen. Tiedustelut ja varaukset: Aurajokisäätiö/ puh 040-5537409.
Aurajokisäätiön/Aurajoen opastuskeskuksen yhteystiedot


MELONTARETKET JA TAPAHTUMAT 2015

KEVÄTMELONTA lauantaina 23.5.2015 klo 9.30-14
Koko perheen retki Halistenkoskelta Turun keskustaan ja takaisin.

LUONTOMELONTA lauantaina 13.6.2015 klo 9.30-15
Opastettu luontoretki kanootein Halistenkoskelta Liedon Vääntelänkoskelle ja takaisin.

ILTAMELONTA torstaina 9.7.2015 klo 15.30-19
Keskikesän retki Halistenkoskelta Liedon Vanhalinnaan ja takaisin.

YÖMELONTA lauantaina 29.8.2014 klo 19.00-24.00
Tunnelmallinen alkuyön melontaretki valaistuin kanootein Halistenkoskelta Liedon Vanhalinnaan ja takaisin. Vanhalinnassa samaan aikaan Muinaistulien yön tapahtuma.

Tiedustelut info (at) aurajoki.net
 
Aurajoen melontakartta
Retkelle Aurajokilaaksoon

Kanoottivuokrat 2015
Aurajoen opastuskeskus Myllärintalolla on vuokrattavana kanootteja opastuskeskuksen aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Esimerkki hinnoista: kahden hengen avokanootit (inkkarikanootit):
- 1 h 17 euroa/kanootti
- 2 h 20 euroa/kanootti
- 3 h 23 euroa/kanootti
- 4 h 26 euroa/kanootti
- 5 h 29 euroa/kanootti
- koko päivä (aukioloaikojen puitteissa) 32 euroa/kanootti
- opastuskeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella peritään kanoottivuokrien lisäksi päivystyshinta 30 euroa/alkava tunti

Kanoottivuokraan sisältyy melontaliivit ja alkeisohjaus rannalla. Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille alennuksia. Aurajokivarren koululaisille melonta kouluopetukseen kuuluvilla retkillä 3 euroa/oppilas.

Opastuskeskuksessa on vuokrattavana myös soutuvene ja kajakkeja harrastajakäyttöön. Kajakkimelonnan kursseja ja vuokrakajakkeja voi tiedustella myös Saaristomeren Melojat ry:ltä.

Hae

Virtuaaliretki Aurajoelle

Lataa Aurajoki-taustakuva

NYT:

VEERA - uutta vesiensuojelutyötä Aurajoella

Aurajoen opastuskeskus avaa ovensa kesään

Aurajoen kalastussäännöt